Izdvojeno Moje Finansije

Nova rubrika na portalu Likvidno – Moje finansije

Ako ste zaglavili u ciklusu dugova, zarađujete premalo da biste održali željeni životni standard ili jednostavno želite da štedite i ostvarite neki finansijski cilj, poput kupovine kuće, stana, ulaganja u novi posao, stvaranja fonda za školovanje, ljetovanje ili “crne dane”, na pravom ste mjestu. Nova rubrika “Moje finansije” kroz seriju tekstova pokušaće da vam pomogne pri vođenju ličnih finansija.

Ako vam je potrebna pomoć oko finansija, a niste sigurni odakle da počnete, rijetki će finansijsku mudrost potražiti u knjigama koje su napisali stručnjaci. Zato će redakcija Likvidno pokušati da sa stručnjacima iz oblasti bankarstva, osiguranja i štednje pojednostavi često komplikovane ekonomske pojmove od kojih nam zavisi kvalitet i standard života.

Ključni pojmovi ličnih finansija bez kojih nećete moći da funkcionišete

Lične finansije su finansijsko upravljanje koje pojedinac ili porodica obavljaju kako bi budžetirali, uštedjeli i potrošili novčana sredstva tokom vremena, uzimajući u obzir različite finansijske rizike i buduće životne događaje.

Novac i finansijska sloboda sada više nisu nedostižni.
Ako ne znate šta su Tok Novca (Cash Flow) i Lična Vrijednost (Net Worth), onda rubrika MOJE FINANSIJE sadrži prave informacije za vas.

Nije lako biti finansijski pismen

Znati pisati i biti pismen nije jednako. Slično je i sa finansijama.

Znati da je 2+2=4 odavno nije dovoljno. Nije lako plivati u moru proizvoda ustostručenim tehnološkim alatkama.
Ali nije ni nemoguće.

Sve što je potrebno su informacije.

Pronađite ih u našoj rubrici MOJE FINANSIJE!

Redakcija Likvidno

Pratite nas

Pratite aktuelnosti o ekonomskim dešavanjima u zemlji, regionu i svijetu na Facebook-u i Instagramu.